Den spritnye og landsdækkende mulighed for mægling mellem offer og gerningsmand er allerede en succes. Kriminelle takker nemlig i stor stil ja til buddet om at se deres ofre i øjnene, sådan lyder den foreløbige melding fra flere af landets politikredse.
Læs mere på dr.dk
Samfund - Miljø - Energi - Socialt - Innovation - Lykke - Velvære - Sundhed
torsdag den 15. april 2010
tirsdag den 13. april 2010
Mikrolån hjælper socialt udsatte i Århus
Mikrolån er normalt noget vi forbinder med fattige borgere i u-lande. Men et år efter, at 12 socialt udsatte og hjemløse i Århus fik bevilget mikrolån på op til 50.000 kroner, driver halvdelen af dem nu deres egne små virksomheder - som blandt andet grafisk designer, hundelufter, tagrenser, lydtekniker eller frisør.
Læs mere på dr.dk
Læs mere på dr.dk
mandag den 12. april 2010
lørdag den 10. april 2010
Godt nyt fra de nordiske skove
Lige nu sker der mange spændende projekter i de nordiske skove, som alle kan få glæde af. En ny hjemmeside samler de mange tiltag i et slags inspirationskatalog, som beskriver, hvordan man med succes kan skabe lokal merværdi og sikre, at lokalsamfundet får optimal glæde af den nærliggende skov. Eksemplerne er indsamlet af en arbejdsgruppe under Nordisk Ministerråd.
Læs mere på norden.org
Læs mere på norden.org
fredag den 9. april 2010
Havørnen yngler igen ved Odense
Nordeuropas største rovfugl, havørnen, er nu officeilt en rugefugl ved Odense Fjord. Gennem fire måneder har den fynske afdeling af Dansk Ornitologisk Forening fulgt ørnen nøje og kan nu konstatere, at havørnen efter næsten 100 års fravær igen yngler ved Odense Fjord.
Læs mere på dr.dk
Læs mere på dr.dk
torsdag den 8. april 2010
Demente danser sig til bedre ægteskab
Dans dig til et bedre ægteskab har tilbuddet siden efteråret lydt til demente og ægtefæller i Aalborg. Et tilbud flere med stor tilfredshed nu deltager i, fortæller projektleder Joan Thomsen.
Læs mere på dr.dk
onsdag den 7. april 2010
Økologi i kantinen gav arbejdsglæde og sundere menuer
FødevareErhvervs kantine serverer dagligt økologisk mad til 325 kunder. Omlægningen til økologi har medført en sundere kostsammensætning, og kantinepersonalet er glade for at arbejde med de smagfulde økologiske råvarer.
Læs mere på okologi.dk
Abonner på:
Opslag (Atom)